Maak de Heldin

in je wakker

En geef gehoor aan je innerlijke oproep tot avontuur. Wat is er voor jou nodig om je verlangen te volgen? En, hoe zet je de 1e stap uit je comfortzone?

In dit ebook vind je inspirerende vragen, oefeningen en uitnodigingen om met nieuwe ogen te kijken naar de Heldin in jou.

Als je de schepper wil worden

van je eigen levensverhaal

  • … laat je uitnodigen om je waarheid te zien

    … en te omarmen hoe het IS

  • …  neem de moedige stap om je te openen voor nieuwe mogelijkheden

    …  kijk je draken aan en ‘sit with them’

  • … maak contact met je diepste verlangen

    … en voel wat nodig is om in het onbekende te stappen

Hi, mijn naam is Anita Kooij

Vanaf mijn 19e wordt mijn innerlijke Heldin geleid door de vragen 'Wie ben ik? En wat heb ik hier te doen?' Ik reisde van mijn hoofd via mijn lijf naar mijn hart langs onder andere culturele antropologie, fysiek theater, qigong, Voice Dialogue en Mindfulness. Om uit te komen in de lege ruimte van het veld van mogelijkheden. In Zijn.

De Reis van de Heldin nodigt me uit een ruimere versie van mezelf te leven en me dagelijks te her-inneren wie ik ben en wat mijn unieke kern en bijdrage is. Via improvisatie, bewustzijn en coaching hoop ik jou met liefde te inspireren de essentie van jezelf te leven en het mannelijke en vrouwelijk in jezelf in harmonie te brengen. Wat in jou staat - nog - niet in het licht? Wat mag verzachten, openen, helen? Wat wil geleefd worden?

improvisator
coach
facilitator Free Play & Reis van de Held(in0
Mindfulness trainer

"Your sacred space is where you can find yourself over and over again." ~ Joseph Campbell

Laat je inspireren
om op reis te gaan
en download het ebook