Maak de Heldin

in je wakker

En geef gehoor aan je innerlijke oproep tot avontuur. Wat is er voor jou nodig om je verlangen te volgen? En, hoe zet je de 1e stap uit je comfortzone?

In dit ebook vind je inspirerende vragen, oefeningen en uitnodigingen om met nieuwe ogen te kijken naar de Heldin in jou.

Als je de schepper wil worden

van je eigen levensverhaal

  • … laat je uitnodigen om je waarheid te zien

    … en te omarmen hoe het IS

  • …  neem de moedige stap om je te openen voor nieuwe mogelijkheden

    …  kijk je draken aan en ‘sit with them’

  • … maak contact met je diepste verlangen

    … en voel wat nodig is om in het onbekende te stappen

Hi, mijn naam is Anita Kooij

Vanaf mijn 19e wordt mijn innerlijke Heldin geleid door de vragen 'Wie ben ik? En wat heb ik hier te doen?' Ik reis van mijn hoofd via mijn lijf naar mijn hart langs culturele antropologie, fysiek theater, qigong, zang/stemimprovisatie, Voice Dialogue en Mindfulness. Om uit te komen in de lege ruimte van het veld van mogelijkheden. In Zijn. In essentie.

De Reis van de Heldin nodigt uit een ruimere versie te leven van jezelf, je dagelijks te her-inneren wie je bent en wat je unieke kern en bijdrage is. Via innerlijke afstemming met energie- en lichaamswerk, spel en creatieve werkvormen en bewustzijnscoaching inspireer ik jou met liefde de essentie van jezelf te leven.

Wat in jou staat - nog - niet in het licht? Wat mag verzachten, openen, helen? Wat wil geleefd worden? Hoe kan het mannelijke en vrouwelijk in jezelf in harmonie komen?

Presence trainer
Improvisator & Zangeres
Bewustzijnscoach

"Your sacred space is where you can find yourself over and over again." ~ Joseph Campbell

Laat je inspireren
om op reis te gaan
en download het ebook