Van zelfkritiek naar zelfcompassie

Gratis ebook

'je innerlijke Criticus als Bondgenoot'

LEER JE INNERLIJKE CRITICUS KENNEN, BEGRIJPEN EN WAARDEREN

6 speelse, eerlijke en verdiepende uitnodigingen om je Criticus een rechtmatige plek te geven in je innerlijk Koninkrijk.

Ik nodig je uit om met nieuwe ogen te zien

  • … Ik ‘ben’ niet mijn innerlijke Criticus
    … Hij heeft voor mij een boodschap

  • …  Ik erken de innerlijke Criticus als deel van mij
    …  Manieren om de IC een gezicht te geven

  • … Ik ga de dialoog aan met mijn innerlijke Criticus
    … Zelfcompassie beoefenen

Hi, mijn naam is Anita Kooij

Improvisator, coach, facilitator, Minfulness trainer

De helft van mijn leven voelde ik angst om te zingen voor publiek. In wezen durfde ik mezelf niet te laten zien. Dat bracht mij naar diverse methodieken die mij hielpen mijn innerlijke Criticus te helen. Inmiddels beschouw ik hem als een dierbare vriend en ben ik dankbaar voor zijn lessen. En met dankbaarheid kan ik zeggen dat ik als zangeres optreed samen met een gitarist en ook stemimprovisatie trainingen geef.

Ik heb een methode ontwikkeld waarin je lichtvoetig en compassievol leert samenwerken met je innerlijke Criticus. Zodat je ontdekt dat hij een poort is naar wat je nog te leren, ontdekken en omarmen hebt. Wat in jou staat - nog - niet in het licht? Wat in jou mag verzachten, openen, helen?

Ga een ontmoeting aan met jouw Criticus met nieuwsgierigheid en warmte en laat je leiden naar een ruimer besef van wie bent, je talenten en kwaliteiten.

Being Moved
dans tussen zijn en spelen

 


"You are – and always have been – deserving of love, happiness, and a meaningful life. It is possible to open up to the present moment and let in joy, love, and hope for the future. Your life is happening right now… in this very moment. How will you choose to live it?"
~ Laura K. Schenk


Neem je de uitnodiging aan?

OK, mijnheer - mevrouw - de Criticus.
Laten we elkaar ontmoeten.