Mindful Play ~ Betalen in termijnen

 


Mindful Play 3 maanden Traject – najaar 2021

  • je kiest ervoor om te betalen in 2 termijnen
  • elke termijn is 250 euro incl. 21 % btw
  • de eerste termijn wordt direct afgeschreven
  • de tweede termijn volgt een maand later
  • extra administratie kosten: 5 euro (in het bedrag)

Betaal via deze link

OF

Via de Paypal button hieronder
Je wordt geleid naar een beveiligde betaalomgeving


 

 

Deze mensen gingen je voor

 

Wat de cursus me bracht? Zelfreflectie: naar mezelf durven (!) kijken. Met zachtheid, omdat ik nu meer accepteer dat ALLES er mag zijn. De innerlijke criticus van zijn troon gestoten…. Meer leven in het moment, lichter leven, gaan staan voor mezelf…

Kwaliteiten die Anita daarbij inbrengt:  Bezieling, empathie, speelsheid, muzikaliteit, inventiviteit, flexibiliteit, veiligheid afstemming op iedere speler apart en tegelijkertijd op het geheel à kortom: zij is een professional én een betrokken mens, die alle facetten weet te integreren in haar begeleiding.

~ Marja van Dorp

Ik wilde een stap zetten buiten mijn comfortzone en iets nieuws proberen. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. De cursus heeft me diep geraakt en bewogen. …. Ik ben dichterbij de vrouw gekomen die zichzelf leuk vindt en waardeert voor wie ze is…. In 5 lesdagen heb ik een diepgaande ontwikkeling richting ontspanning en vrijheid doorlopen.  Dank je!

~ Jaana

Ik was verrast hoe diep deze vorm van acteren , improviseren mij geraakt heeft. En hoe het mij steeds weer heeft uitgedaagd te kiezen , wie zou je willen zijn, waar zou je meer van willen en wat durf je eigenlijk niet goed te zijn. Hoe zou je het dan vinden om dan toch….

Waarbij Anita heel mooi met heel veel passie en ervaring steeds weer naar iedereen toe de ruimte  van het veilige podium bood en de uitnodiging maakte om dit te onderzoeken, te spelen en  te delen. Of om juist publiek te mogen zijn, te kijken , te huilen en te lachen om de ander maar vooral om mezelf.

~ Karel

Geweldig om vrijuit te kunnen oefenen met spelenderwijs bewegen, spelen, theater(achtig) spelen, voor publiek oefenen. Hele fijne warme sfeer met elkaar

~ Hilde Kristien

Kom. Beleef. Ervaar. Durf. Onderzoek. Speel uit. Improviseer.

~ Marianne

Ik wilde mijn authentieke zelf vinden en een plek geven in mezelf zodat ik er altijd bij kan. De cursus …..was intens. Openend. Mezelf terugvindend.

~ Annick

Vooral Doen, als je eens van gebaande paden wilt afwijken. Behoefte hebt om je los te dansen, spelenderwijs creatief te zijn en behoefte hebt aan verdieping en verstilling in jezelf.

~ Matthieu

Een reis die zowel naar binnen als naar buiten gaat. In verbinding komen met jezelf en met anderen, een reis die je deels samen maakt waar alle emoties worden aangeraakt. Erg waardevol! Eigenlijk geen woorden voor om deze week te beschrijven, dit moet je ervaren.

~ Zazie