Over Anita

DSC_0998

Hi en welkom!

Mijn leven en werk staan in het licht van heel worden en vrij zijn. Kunstenaarschap en improvisatie spelen daar een wezenlijke rol in.

Van oriëntatie op en streven naar vorm stem ik me steeds meer af op mijn innerlijk en diepe waardering van het proces.

Stukje bij beetje laat ik los wat me niet dient en wijd me toe aan stilte, eenvoud, kwetsbaarheid en de stroom van het leven

In dit proces leer ik balanceren tussen ogenschijnlijke tegenstellingen. Yang en yin. creatiekracht en stilte. Beweging en bewegingloosheid. vol en leeg. Twee kanten van het creatieproces, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

In een eindeloos verwonderd openen voor Zijn voel ik dankbaarheid voor de impulsen, ideeën, ervaringen en openbaringen die me toe-vallen.

 

 


 

Ik werd opnieuw geboren toen
mijn ziel en lichaam
elkaar lief kregen en
een huwelijk aangingen.
~Khalil Gibran


Anita en Being.Moved

Als heldervoelende gids, Voice Dialogue facilitator en bewustzijnscoach help ik je bedding te geven aan wie je in essentie bent.

Als improvisator, mede-speler sparringpartner, verhelderaar en spiegel breng ik licht, lichtheid, ruimte, compassie, inspiratie, out-of-the-box-denken en radicale compassie.

Ik hoop je te inspireren je innerlijke vrije (creatieve) stroom te hervinden en te leven vanuit Zijn in plaats van streven en moeite. Ik word ervaren als afgestemd, speels, warm, eye-openend, in beweging brengend, verstillend en puur.

 

LEES MEER